Presenter

Upptäck nyttiga tips och råd om presenter

Billiga presenter - fakta och tips

Billiga presenter kan vara riktigt lyckade; tänk dock på att en billig present ofta kräver mer tankearbete än en något dyrare gåva.

Alla kan inte köpa dyra presenter. Därför kan det vara en tröst att veta att billiga presenter inte behöver vara dåliga. En rolig eller personlig present kan mycket väl kompensera ett lägre inköpspris.

Köp billiga presenter online

Presenter i 100-kronorsklassen kan med fördel köpas på nätet – men tänk i så fall på eventuella fraktkostnader som i värsta fall är högre mer än priset på själva presenten. Internet erbjuder dock en djungel av roliga presenter till budgetpriser. Satsa förslagsvis på små prylar som förgyller vardagslivet. Några förslag:

  • Vattenmunstycke med inbyggd LED-belysning. Munstycket lyser blått när du spolar kallvatten och rött när du tappar varmvatten. Kul pryl på fester. Finns på roligapresenter.nu.
  • Roliga bakformar och formar till iskuber – varför inte låta sockerkakan anta formen av en kvinnas bröst? Roliga kakformar finns bl.a. på coolstuff.se.
  • En silverring med inbyggd korköppnare – perfekt present till den som älskar öl. Finns likaså på coolstuff.se för 49 kr.

Lite känsligare är det däremot att köpa en billig alla hjärtans dag present. Här måste du undvika ironi och låta den billiga presenten på ett fint, stilfullt och ödmjukt sätt signalera att din pojkvän eller flickvän verkligen är ditt allt.

Reklamlänkar