Presenter

Upptäck nyttiga tips och råd om presenter

Presenter till honom - fakta och tips

Svårt hitta present till honom? Vi har förslag på presenter som passar män i alla åldrar. Våra förslag är enbart vägledande – tänk på att i första hand anpassa presenten till din mottagare.

Det finns många exempel på typiska presenter till pojkar och män. Det viktigaste är naturligtvis att du frågar dig om mottagaren verkligen är en ”typisk” kille i detta avseende. Tänk också på att de flesta – däribland killar och män – gärna delar presenterna med en anhörig eller en vän – detta tips gäller särskilt dig som vill ge bort upplevelser.

Typiska presenter till honom

Följande presenter kan ses som typiska presenter till honom – de passar en man oavsett ålder:

  • Du som är tjej och ska köpa present till din manliga partner – öka jämställdheten genom att ge bort en kurs i matlagning.
  • En helkväll på ett casino uppskattas av de flesta män. Se till att spelpengar ingår i presentpaketet – ifall din kille mot förmodan skulle förlora…
  • Köp en tidningsprenumeration på en lämplig veckotidning.
  • Skulle din kille uppskatta en personlig registreringsskylt på bilen? Tänk ut en finurlig bokstavs- och sifferkombination (sju tecken är maximum). Kolla på Transportstyrelsen om namnet är ledigt. Pris: ca 6000 kr.

Andra uppskattade presenter är t.ex. en väska till den bärbara datorn, ett personligt visitkort eller multiverktyg. Eller varför inte en organiserad pokerkväll?

Reklamlänkar