Presenter

Upptäck nyttiga tips och råd om presenter

Present online - fakta och tips

Nätet har störst utbud av seriösa och oseriösa återförsäljare av presenter. Köp alltid present från kända butiker. Tänk på att inte alla återförsäljare som listas i t.ex. Pricerunner nödvändigtvis är seriösa.

De flesta typer av presenter kan med fördel köpas online. Som alltid gäller det att köpa present med öppet köp – många blir besvikna när presenten som köpts via en okänd nätbutik inte håller måttet vad gäller förväntningar på kvalitet.

Presenter online – finns de med fri frakt?

Om ett företag erbjuder fri frakt och returrätt är det i regel fråga om en seriös återförsäljare (som levererar produkter av sådan kvalitet att de inte behöver returneras) eller en oseriös återförsäljare som är ute efter att lura sina kunder. Man får hoppas på det förstnämnda. Vårt råd är dock att alltid köpa kända varumärken. Om du t.ex. ska köpa kläder från H&M i present är det klokt att köpa via företagets nätbutik – kläder som köpts via nätet kan sedan bytas eller returneras i en fysisk butik. Detsamma gäller vitvaror och produkter inom hemelektronik och HiFi.

Roliga presenter online

Nätet erbjuder en uppsjö av roliga presenter. Se tips och råd till vänster i menyn under kategorin roliga presenter. För dig som vill skicka presenter online – direkt till mottagaren – finns många butiker att välja mellan ifall det är blommor som ska skickas. Interflora är dyr, men levererar i regel i tid. Men du kan köpa fler saker än så som du sedan adresserar till mottagaren – betala med ditt kreditkort och ange mottagarens adress så levereras presenten direkt till rätt person.

Reklamlänkar