Presenter

Upptäck nyttiga tips och råd om presenter

Presenter till henne - fakta och tips

Det är svårt att köpa en bra present till henne. De flesta män vet hur svårt det är att välja smycke till sin partner – trots att man varit gifta i flera år.

Du som köper smycken till din flickvän, sambo eller fru bör alltid se till att köpa smycken med bytesrätt. I synnerhet i de fall du köper dyrare smycken är det viktigt att mottagaren blir nöjd med sin present.

Typiska presenter till henne

Vad är då typiska presenter till henne? Rosor, smycken, presentkort och SPA-behandlingar fungerar för det mesta bra. För bästa effekt bör du se till att presenter av standardtyp (som de som nämns ovan) också håller ett visst mått av personlighet. Kanske gillar din partner silversmycken – i så fall har du något att gå efter i valet av smycken.

Ytterligare exempel på bra tjejpresenter

Några förslag på allmänna presenter som oftast fungerar. Tänk dock på att alltid anpassa presenten efter mottagaren, på ett eller annat sätt:

  • Unikt designad parfym
  • Dyrt schampo
  • Teaterbiljetter till en föreställning som passar mottagaren
  • Lämpliga sminkprodukter

Sist men inte minst – presenten måste anpassas efter de etikettregler som gäller vid olika fester. En present som öppnas offentligt inför 100 personer får inte vara så personlig att den blir pinsam. En födelsedagspresent till flickvännen eller frun får däremot vara både intim och personlig.

Reklamlänkar