Presenter

Upptäck nyttiga tips och råd om presenter

Studentpresent - fakta och tips

Du som har många studenter att gratulera kan spara både tid och pengar genom att köpa studentpresenter på nätet. Studentpresenten kan skickas direkt till mottagaren med post – bekvämt för dig.

Studentpresenter kan se olika ut beroende på till vem man köper. Den som köper till den egna sonen/dottern brukar vara beredd att köpa en lite dyrare present, medan presenter till kompisar och bekanta gärna får vara av billigare variant.

Köp studentpresenter i rätt butik

Den som måste köpa många studentpresenter kan spara tid och pengar genom att köpa studentpresent online. Vi listar några webbutiker där du kan köpa studentpresent – läs våra tipsnedan:

  • Presentkuriren. Här hittar du ett brett utbud av lyxpresenter till rimliga priser. Presentkuriren kan dessutom skicka hem presenten lagom till studenten – bekvämt för dig som inte kan/vill överlämna presenten personligen. Exempel på presenter: Glas från Orrefors och Kosta Boda, smycken, berlockarmband osv.
  • Bluebox. Brett utbud av klassiska studentpresenter. Slipsar, armband, manschettknappar och studentnallar kan särskilt nämnas.

Studentpresent till pojkvän

Armbandsur finns i olika prisklasser är en utmärkt studentpresent för killar. Ett armbandsur som studentpresent till din pojkvän är ett bra presenttips. Förslag på märken: Citizen, Casio och Nautica. Förslag på inköpsställen på nätet:

  • Few.se
  • Klockor.nu

Studentpresent flickvän

Parfym och blommor funkar alltid. Köp gärna märkesparfym i prisklassen 500 kr och uppåt. Tips på nätbutiker:

  • Parfym.nu
  • Euroflorist.se

Ett mera allmänt tips angående studentpresenter är att du alltid beaktar ålder och intressen hos den som tar studenten. En bra studentpresent måste vara personlig och gärna lite ”annorlunda”.

Reklamlänkar